steena 2019-11-25 10:50:39

Skiskole Vinter 2020

Alpin skiskole for barn 5-10 år

Vi arrangerer skiskole i Vardåsen fra 6. januar fram til påske.

Tidspunkt: Mandager og onsdager kl 1730-1900.

Deltakelse en eller to ganger i uka er valgfritt, og målsetning er å skape skiglede og gi en introduksjon til alpint med øvelser og lek.

Dette er et lavterskeltilbud til alle fremtidige alpinister som har liten eller ingen erfaring med håndtering av ski, bakke og heis. Det som er viktig er at barn er trygge på å ha ski på og kunne håndtere båndheis eller skålheis. Om man er usikker på mestringsnivå henstilles foreldre til å være tilstede inntil barna er trygge på håndtering av bakke og heis.

Det forutsettes også at deltakerne har kjøpt heiskort, og at man har egne ski og slalåmstøvler.

For 2020 er deltakeravgiftene satt til:

• 1000 for en kveld/uke fram til vinterferien
  • 2000 for to kvelder/uke fram til vinterferien
  • 1000 for en kveld/uke vinterferien-påske
  • 2000 for to kvelder/uke vinterferien-påske
  • 2000 en kveld/uke hele sesongen
  • 3500 to kvelder/uke hele sesongen

Ved betalt deltakeravgift vil det være mulighet til å delta på alpintrening med de aldersbestemte grupper om dette er naturlig i forhold til nivå, interesse og mestring.

Påmelding og betaling gjøres gjennom Asker Skiklubb sine nettsider på følgende måte:

• Bli medlem i Asker Skiklubb
  • Logg inn på nettsiden til klubben
  • Gå til "Mine medlemsskap", "Innmelding"
  • Velg sportsavdeling "Alpint", gruppe "Alpint - Skiskole................" med den dagen eller dagene dere ønsker å delta
  • Du vil da bli tatt videre i systemet til betaling

For spørsmål, kontakt sportslig leder Gunnar Oveland, gunnar@abinbvest.no, tlf: 934 66 820