Nytt medlem?

Velkommen til Asker Alpint!

Alle aldre og nivå er velkomne i alpingruppen.

Dersom du ønsker å stå på ski i alpingruppens regi kan du sende mail til:

• Sportslig leder Gunnar Oveland; gunnar@abinvest.no eller
  • Leder Einar Unhjem Johansen; einar.johansen@beringerfinance.com

med en kort forklaring på hvem du er, alder og evt. hvor mye du har stått på ski før. Dette for at vi skal kunne sette nettopp deg i kontakt med riktig gruppe her hos oss. Alle aktive i alpingruppen må være medlem i Asker Skiklubb, dvs. moderklubben sentralt som er Norges største idrettslag med ca. 4400 medlemmer.

Treningsavgift

Alle som er med i alpingruppen til Asker Skiklubb må betale medlemsavgift til Asker skiklubb og en treningsavgift til alpingruppen.

Betaling gjennom Asker Skilubb sine web-sider.

Det er forskjellig treningsavgift etter som hvor gammel man er. Avgiften beregnes hvert år basert på planlagt aktivitet for gruppen og trenerbehovet. Innen hvert alderstrinn er prisen fast, uavhengig av barnets akrivitetsnivå.

Treningsavgifter 2020

U8 Høst & Vinter: 3000 kr
U9 Høst & Vinter: 3000 kr
U10 Høst: 2500 kr
U10 Vinter: 4000 kr
U12 Høst: 4000 kr
U12 Vinter: 4000 kr
U14-U16 Høst: 6000 kr
U14-U16 Vinter: 5500 kr

Dette omfatter trening på barmark og snø, trenerassistanse på renn og samlinger.