Nytt medlem?

Velkommen til Asker Alpint!

Alle aldre og nivå er velkomne i alpingruppen.

Dersom du ønsker å stå på ski i alpingruppens regi kan du sende mail til:

• Sportslig leder Arild Tanem; arildtanem@gmail.com eller
  • Leder Einar Unhjem Johansen; einar.johansen@beringerfinance.com

med en kort forklaring på hvem du er, alder og evt. hvor mye du har stått på ski før. Dette for at vi skal kunne sette nettopp deg i kontakt med riktig gruppe her hos oss. Alle aktive i alpingruppen må være medlem i Asker Skiklubb, dvs. moderklubben sentralt som er Norges største idrettslag med ca. 4400 medlemmer.

Treningsavgift

Alle som er med i alpingruppen til Asker Skiklubb må betale medlemsavgift til Asker skiklubb og en treningsavgift til alpingruppen.

Betaling gjennom Asker Skilubb sine web-sider.

Det er forskjellig treningsavgift etter som hvor gammel man er. Avgiften beregnes hvert år basert på planlagt aktivitet for gruppen og trenerbehovet. Innen hvert alderstrinn er prisen fast, uavhengig av barnets akrivitetsnivå.

Treningsavgifter 2018 / 2019

Gr 4 høst-vinter: U8 2500 kr
Gr 3 høst: U10 2000 kr
Gr 3 vinter: U10 3000 kr
Gr 2 sommer+høst: U12 3200 kr
Gr 2 vinter: U12 3500 kr
Gr 1 sommer+høst: U14, U16 4000 kr
Gr 1 vinter: U14, U16 4500 kr

Dette omfatter trening på barmark og snø, trenerassistanse på renn og samlinger.