AFK klubbkveld

Inspirende klubbkveld med Anja Hammerseng-Edin og Elisabeth Thoresen.

2018-02-25
catrinel

Mandag 29 januar hadde AFK en inspirerende klubbkveld for alle spillere, trenere, lagledere og øvrig støtteapparat i Asker Kulturhus, hvor vi fikk besøk av tidligere håndballspiller og foredragsholder Anja Hammerseng-Edin og Asker jente og FIFA dommer Elisabeth Thoresen.

Anja Hammerseng-Edin holdt et veldig inspirerende foredrag om hvordan man kan ta kontroll over frykten for å mislykkes og gjennom det kunne nå de målene man har satt seg. Mer info om dette foredraget kommer i klubbavisen i mars.

Etter Anjas foredrag hadde vi et artig danseinnslag med Herbie, før tidligere AFK-spiller og FIFA dommer Elisabeth Thorsen holdt et foredrag om fotballen som en internasjonal møteplass.

Elisabeth har vært dommer siden hun var 15 år og ble utnevnt FIFA dommer i januar 2016. Hun har hele tiden kombinert jusstudier med dømmingen, og er i dag ferdig utdannet jurist.

Elisabeth har også fått reist mye rundt i verden som dommer og har gjennom det lært mye om andre kulturer og sosiale forskjeller, og hvor hun helt bevisst har brukt sin rolle i fotballen til å være en rollemodell for andre unge

Anja%20Hammersen-Edin.jpg

Elisabeth%20Thoresen.jpg

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket