Fotballstart i Asker Skiklubb

Vi vil med dette ønske dere velkommen til fotballgruppa i Asker skiklubb! Mange har allerede blitt introdusert for klubben og fotball som aktivitet gjennom «barnehagefotball», som ble arrangert for første gang i mai og juni.

2019-06-14
Reidar Gundersen

Klubbens visjoner og målsetninger bygger på «Flest mulig-lengst mulig-best mulig», og gjennom grunnprinsippet «Trygghet + mestring= trivsel» skal vi fremme et aktivitetstilbud som er både inkluderende og utviklende. Fotball er en fantastisk og fin sosial arena til å bli kjent med de andre medelevene på, som skaper sterke bånd over tid.

Etter at skolen har begynt til høsten, vil de som har meldt seg inn i klubben bli kalt inn til et foreldremøte der vi går igjennom all praktisk informasjon. Lagene vil bestå av rene gutte- og jentelag som i stor grad vil være inndelt klassevis det første året (dette avhenger av antall påmeldte). Treningene vil begynne fra september, med tilbud om en økt i uka. Kampene, som er 3 mot 3, vil begynne den påfølgende våren og vare til utpå høsten.

Som alle fotballag rundt i Norge, er også vi avhengig av foreldre som kan stille som lagledere og trenere for de ulike lagene for å få dette til å fungere. Erfaringsmessig er dette en fin måte å bli bedre kjent med barn og foreldre på, i tillegg til at man er med på å skape gode og trygge rammer for gutter og jenter i en viktig fase av oppveksten, der idrettsgleden står i sentrum. Vi opplever ofte at treningene også blir en viktig møteplass for foreldrene! Så hvis du ønsker å være med å bidra i en lagsrolle, så gi oss gjerne beskjed om det.

Link for innmelding til Asker Skiklubb står under.

Påmeldingslink: https://forms.gle/5MA1RbfcaUbYi3t16

Reidar Gundersen

Administrativ leder

Asker Skiklubb Fotball