Fotball: Jenteakademi i Asker skiklubb

2.september starter Asker skiklubb opp med noe vi er veldig stolte av å kunne sette i gang, nemlig vårt helt eget fotballakademi for jenter!

2019-08-21
svein433a

Sommerens fotball VM skapte enorm interesse og blest om kvinnefotball verden over, og man ser at jentefotball har blitt tatt mer og mer på alvor i de store fotballnasjonene og klubbene i Europa. Vi i Asker skiklubb ønsker ikke å være noe dårligere når det gjelder utvikling av jenters fotballferdigheter, samt å ta de på alvor når det gjelder deres behov og motivasjon for å spille fotball.

Mange jenter spiller fotball for å ha en god og trygg sosial arena der de kan treffe venninnene sine. Dette er det viktig å ta på alvor skal man få flest mulig jenter til å spille fotball lengst mulig. Samtidig må de som drømmer og har ambisjoner også bli sett og tatt vare på. Gjennom dette kan vi også få flest mulig til å bli best mulig over tid. Derfor mener vi i Skiklubben at et eget jenteakademi på jentenes premisser, er den riktige veien å gå. Vi tror også at vi er ganske unike om å tilby et slikt opplegg.

Fotballakademiet vil i korte trekk bestå av et måltid, transport i vintersesongen og en treningsøkt med innhold fra blant annet landslagskolen, før vi avslutter med frukt og drikke. Akademiet skal i tillegg være et non profit tilbud, dvs at det skal kun finansiere seg selv.

Glade og fornøyde barn trives og lærer bedre. Gjennom kyndig veiledning og motiverende instruktører fra Asker fotball kvinner, skal jentene få oppleve gode og trygge sosiale rammer og en god mestringsfølelse. Dette skal sammen gi en ferdighetsmessig god utvikling! Arenaen skal også være en mobbefri sone.

Vi håper at så mange som mulig ønsker å delta, slik at vi sammen kan få så mange jenter som mulig til å bli i idretten lengst mulig, skape og opprettholde drømmer og gi jentefotball et løft i riktig retning i tiden som kommer.

Vel møtt til mye idrettsglede og mestringsfølelse!

Her er påmeldingslink til jenteakademiet: https://forms.gle/J2KvzGsKmFp9yzei8

Klikk på lenken nedenfor for å se foreldrepresentasjonen:

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket