"Korken" er blitt til Bio'n

Torsdag 12. september ble innfyllet i 7-banene skiftet, da ble det fylt på 85 tonn med en helt ny type sand, som leverandøren kaller Bio Flex. Så kortformen blir heretter Bio-banen. Dette er et helt nytt, miljøvennlig innfyll.

2019-09-11
svein433a

Innfyllet er avrundet og behandlet sand, såkalt BioFlex, og Føyka blir den første banen i Norge som får dette innfyllet. Banen har hatt kork som innfyll i de tre første årene, men det har vist seg at med ca 700 kamper + treninger og uorganisert spill, har korken rett og slett ikke tålt den enorme belastningen.
Asker Skiklubb og leverandøren Unisport har derfor blitt enige om at Unisport leverer nytt innfyll, og så får vi se om banen kommer til å skifte navn på folkemunne fra Korken til Bio'n.

Tilbakemeldingene fra de første brukerne var meget positiv. - lørdag er det klubbmesterskap

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket