Stillinger ledig: Fotballen trenger trenere

Fotballgruppa i Asker skiklubb er i en rivende utvikling, med en sterkt voksende ungdomsavdeling. Vi trenger derfor flere trenere og assistenter i ungdomsfotballen.

2019-10-11
svein433a

Vi er nå i full gang med å planlegge for 2020 sesongen, og derfor trenger vi personer som kan tenke seg å være trenere eller assistent trenere i ungdomsfotballen.

Ungdomsavdelingen i Asker skiklubb består av guttelag som spiller breddefotball med trening 2-3 ganger i uka, der vi ønsker trenere som kan være med å bidra til ferdighetsutvikling gjennom et godt og inkluderende sosialt miljø.

Det er ikke noe krav om fullførte trenerkurs for å kunne søke, og klubben vil legge til rette for at du skal kunne ta trenerkurs underveis etter at et engasjement er startet. Klubben vil dekke utgifter til kurs og trenertøy.

Vi ønsker både jenter og gutter i vårt trenerteam, så ikke nøl med å ta kontakt!

Interesserte bes ta kontakt med administrerende leder Reidar Gundersen på fotball@asker-skiklubb.no innen 15.november.

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket