Asker kvinner fotball trenger sponsorer

ER DU DEN RETTE, ELLER KJENNER DU NOEN SOM KAN BIDRA I VÅR SPONSORGRUPPE?

2016-07-05
livwien57945

Har du et engasjement for Asker fotballklubb, og kan tenke deg å gjøre en innsats for å gi barn og unge enda bedre treningsforhold? Vi søker etter en gruppe gode hjelpere i Asker kvinner fotball som kan hjelpe oss å finne samarbeidspartnere / sponsorer.

Asker fotball kvinner er en stolt klubb i en svært spennende utvikling, og det er ønskelig at den nye sponsorgruppa skal legge sponsorplaner basert på vår strategi, som er bygget på sunne og sportslige verdier. AFK er en breddeklubb, og vi tar vare på alle som vil spille fotball. Med din hjelp kan klubben vår få midler som utvikler barna våre, og som også hjelper våre talenter med å nå enda lenger.

Det er et ønske å få etablert en arbeidsgruppe som skal skape en sponsorstrategi for AFK. Denne strategien er et nødvendig fundament for videre sponsorarbeid. Det er gjort et grunnarbeid her allerede som arbeidsgruppen kan ta utgangspunkt i.

Strategien skal behandles av styrer.

Vi ser for oss at gruppen består av en representant fra hvert årskull.

Vi vet at mange bedrifter er engasjert  i lokalmiljøet, og  ønsker å gi et bidrag til barn og unge i lokale idrettslag. Kan du hjelpe oss å finne disse støttespillerne som kan engasjere seg i vår klubb? Vi ønsker gjerne avtaler på ulike nivåer. Kanskje ikke alle bedrifter kan bidra økonomisk, men bistå klubben på annet vis som kan være verdifullt.

Til gjengjeld tilbyr vi synlighet for våre partnere gjennom aktiviteter, draktreklame og synlighet i pressen. I tillegg til profilering, så er fordelene relasjonspleie og nettverksmuligheter, være del av en sponsorfamilie, bidra til en god sak, bli positivt lagt merke til hos sentrale beslutningstakere og skape goodwill for selskapet.

Sponsing av idrett er et veldig effektivt valg, da vi vet at idrett engasjerer!

Her har sponsorgruppa stor påvirkningsmulighet, og ditt bidrag vil være svært viktig! Arbeidet starter opp snarest mulig, og vi hører gjerne fra deg snarest mulig!

For henvendelser, ta kontakt med Monica Fossnes Petersson­­­ på Epost: monicafossnes@gmail.com eller tlf. 913 70 560

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket