Profiltøy

Vi ønsker at klubbens utøvere skal profilere både klubben og våre sponsorer på trening og stevner.
På stevner:
Alle aktive utøvere fra 10 år og oppover bør stille i konkurransedrakt. Konkurransedrakten består av singlet eller topp med Asker Skiklubb logo, samt tights eller shorts. Treningsjakke eller langermet treningsgenser kan gjerne benyttes på stevner. Ved premieutdeling skal det synes at man kommer fra Asker Skiklubb. Bruk derfor t-skjorte, singlet, topp, treningsjakke eller langermet genser under premieseremonien.

1) Overtrekksdresser selges via skiklubben sentralt med bestilling 3 ganger i året(kan også bestilles via Friidrettsgruppa 2 ganger i året).

2) Vi har trenings t-skjorter i str. xs-xl og hettejakker  i str. 140-xl til utdeling i løpet av mai. til betalende medlemmer.
3) Konkurransetøy - vi får nytt profiltøy fra Fibra i 2018(bestilling tatt opp i april), det vil være åpning for bestilling av profiltøy 2 ganger i året,og neste bestilling vil åpne i løpet av høsten.

Profiltøyet blir solgt i forskjellige pakker:

pakke 1: Singlet/topp + kort/mid  tights (subsidiert prs: 500,-)

Pakke 2: pakke 1 + langermet treningsgenser (subsidiert pris 825,-)

Pakke 3: pakke2 + overtrekksdress (subsidiert pris 2000,-)

Drakter fra 2018