Next2Five

Askerhåndballen samarbeider med Next2Five

2017-10-12
ervste

Asker SK Håndball og Next2Five AS i Asker har inngått en samarbeidsavtale som innebærer inntekter til klubben og sikrer Next2Five et stabilt, høyt antall besvarelser på ukentlige CodeCrowd-påstander. Påstandene inngår i utviklingen av et digitalt karriereveiledningsverktøy.

Avtalen gjelder i ett år, og kan i beste fall gi håndballklubben en inntekt på 25 000 kroner. Samtidig bidrar medlemmene til videreutviklingen av kollektiv intelligens (the wisdom of crowds) som inngår som et sentralt element i karriereverktøyet FuturesMe.

- Vi blir med på dette av to grunner. Først og fremst at det gir håndballklubben vår en kjærkommen inntekt, men også fordi Next2Five utvikler et digitalt verktøy som våre medlemmer kan få bruk for i sine valg av utdannelse og fremtidig yrke, sier Ivar Berthling, markedsansvarlig i Asker SK Håndball.

Klubben skal aktivt markedsføre CodeCrowd gjennom sine tilgjengelige kanaler og Next2Five får en godt synlig sponsorplass i Leikvollhallen.

- Det er første gang vi innleder et slikt samarbeid for å sikre oss et høyere antall besvarelser på våre ukentlige påstander. Spesielt gledelig er det at vi samtidig kan bidra til en positiv aktivitet i lokalsamfunnet, sier Anneli Skudal, daglig leder i Next2Five.

Next2Five er et senter for scenarioutvikling, karriereplanlegging og kompetansebeskrivelse for fremtidige arbeidsmarkeder.

CodeCrowd samler kunnskap om sentrale fremtidsspørsmål i et to til fem års perspektiv. Denne kunnskapen er en del av et nytt karriereverktøy under utvikling. Fremtidsmulighetene scores ved hjelp av statistikk, crowd og eksperter.

Next2Five AS

Anneli Skudal

Desember

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket