Velkommen til Vester-Gyllen 3. februar 2018

VesterGyllen.jpg

Velkommen til Vester-Gyllen turlangrenn lørdag 3. februar 2018.
Asker Skiklubb arrangerer Vester-Gyllen for 43. gang i 2018. Vester-Gyllen er 40 km i klassisk stil. Traséen er variert og samlet stigning ca. 900 meter.

Start fra Solli Gård i Asker, og med innkomst på Vestlia, Asker Skiklubbs klubbhytte ved Solli.

Seedingsrenn for:

• Birkebeineren 2018 (som i 2005 - 2017)

Vi sender lister og de lager tabell etter rennet

Viktig info:

• Vi vil ha kontrollører med video i løypa i forhold til stilart - klassisk
  • Startnummerutdeling på G-sport fredag 2. februar (14:00-20:00) og Føyka lørdag morgen (fra 06:30). Ingen nummerutdeling på Solli.
  • Vi bruker de samme plasseringene for mellomtider som i 2011 – 16.
  • Vi baserer oss på privatbiler. Tre i hver bil er minimum for å få kjøre til Solli. Biler med færre blir avvist i Solliveien. Vi har ca 230 parkeringsplasser på Solli.
  • Parkering, omlasting til kompiskjøring på Føyka i Asker sentrum.
  • Retur: Samkjøring ned til Føyka, samt Asker kommunes skibusser fra Solli p-plass kl. 11:40, 12:40, 13:40; 14:40.
  • Privatbiler Kompiskjøring fra Føyka. Minimum 2 pr. bil, så er vi sikre på at alle får parkert. Følg anvisningene fra vaktene slik at vi får plass til så mange som mulig. Hvis du mangler folk i bilen, eller trenger skyss er det omlasting/skyssentral ved rennkontoret på Føyka.
  • Det vil være tilgjengelig dusj og garderobemulighet i klubbhuset på Føyka i tillegg til mulighet for en kjapp dusj på Vestlia.
  • Det er salg av kaker/pølser/vafler/kaffe/brus mm på Vestlia ved målgang.
  • Bagasje/skiftemuligheter Vestlia
  • Bagasje som settes ved transportsted fraktes til mål på Vestlia.
  • Returbusser fra Parkeringen ved Solli til Asker hvert time 11:40 - 12:40 - 13:40 - 14:40 (Asker kommunes ordinære tilbud)

• Vester-Gyllen er et Tøffest uten Fluor-arrangement!

Program:
Første start er kl. 09:00.
Eliteklassen først, deretter damene
Løypebeskrivelse og høydeprofil for løypa.
Loypekart_Vester-Gyllen

Påmelding:

650 startnummer er tilgjngelig. Siste frist er 28. januar kl 23:59 (Siste påmeldingsdag hvis det ikke blir fullt før)

EMIT-TAG leiebrikke betales sammen med påmelding (kr. 100,-)

HUSK Lisens:

• Startlisens i henhold til NSFs regler. (Sesonglisens eller engangslisens).
  • Kvittering for betalt sesonglisens må framvises ved nummeravhenting
  • Vi anbefaler sesonglisens, den er inntjent på to renn, ta kontakt med din klubb for sesonglisens
  • Opp til 26 år: kr. 50,-
  • Fra 27 - 69 år: kr. 130,-
  • Lisens kreves ikke av løpere fra 70 år og eldre, men kan velges frivillig.
  • Medlemmer av klubber som er medlem av Skiforbundet får kjøpe sesonglisens til kr. 290,- ved å kontakte sin skiklubb.

Startkontingent:

Pris til og med 28. januar kr. 575,- (+ brikkeleie og lisens)

NB Ved avlysning beholder arrangør 50% av startkontingenten til dekning av utgifter, i
henhold til §214.2.4

Betaling:

• Betaling skjer sammen med påmeldingen, på nett med Mastercard eller VISA.
  • (Husk å gjøre påmelding fra PC som er klarert for nettbank!)

Rennkontor:
Fredag 2. februar: Utdeling av startnummer og skriftlig instruks på G-sport i Asker kl 14:00 til 20:00.
Søndag 5. mars: Utdeling i Asker Skiklubbs klubbhus på Føyka fra kl. 07:00 - 08:30.

Klasseinndeling i henhold til Skiforbundets norm, 5.års klasser.
Eks: Hvis du er født i 1988 er du i 26-30 år, hvis du er født i 1987 er du i 31-35 (Birkebeineren bruker fødselsår for seeding)

Starttider: (kan bli justert)
(Alle skal starte i sin startgruppe –
vi har passeringspunkt etter 1 km som "avslører" start i feil pulje)

• Eliteklasse kl. 09:00 (gule startnummer)
  • Alle kvinneklasser starter kl. 09:10! (rosa startnummer)
  • Alle herreklasser starter kl. 09:30

Maksimaltid i hver klasse: Gjennomsnittstiden av de 10 beste + 60 %

Premiering:
Premie til 1/4 av deltagerne.
Standarisert Magnor Vinglass, med Vester-Gyllen logo. Det kåres kun en vinner i hver klasse.
Løpere som har greid maksimaltiden 10 ganger kan kjøpe Vester-Gyllen statuetten. (500,-)

Velkommen til Vester-Gyllen
Asker Skiklubbs trivelige turrenn i vakre Vestmarka!