Rutiner ved ny kasserer:

Bank

Ved konto i Handelsbanken:

• Ny kasserer må sende navn og legitimasjon til eva.sunde.scheel@asker-skiklubb.no
  • DL tar kontakt med banken som etter å ha mottatt navn og legitimasjon legger ny kasserer inn i nettbedriften.
  • DL får beskjed når dette er gjort og går inn i banken som administrator og gir ny kasserer de rettighetene denne skal ha og eventuelt fjerner gammel kasserer

Ved konto i DnB:

• Ny kasserer må sende navn og legitimasjon til regnskap@okospes.no
  • Kasserer tar kontakt med banken som etter å ha mottatt navn og legitimasjon legger ny kasserer inn i nettbedriften.
  • Kasserer får beskjed når dette er gjort og går inn i banken som administrator og gir ny kasserer de rettighetene denne skal ha og eventuelt fjerner gammel kasserer

DIBS

• Innbetalinger via Gruppens hjemmeside. Overføres til Gruppen påfølgende måned. Dibs rapport sendes til kasserer, som konterer Brutto beløp på rette inntektskonti. Ved større innbetalinger, overføres á konto beløp før måneds slutt.

Vipps;))

• De grupper som allerede har opprettet vipps;)) betalingsordning, får kasserer tilsendt månedlig journal ved bruk av vipps;)).  De som ønsker å opprette vipps;)) som betalingsmåte, tar kontakt med «regnskapsansvarlig»  via  regnskap@okospes.no . Salgssted blir opprettet og gis navn av Gruppen f .eks AFK J 2002. Det kan opprettes flere ulike «salgssteder» opp mot samme bankkonto.

Månedlig rutine:

1. Innlevering av bilag – konterte og attesterte -  innen den 10. påfølgende måned.
  2. Bank kontoutskrifter – iht bilag.  Øvrige bilag som avsetninger …
  3. Ved regnskapstekniske spørsmål – øvrige henvendelser, kontakt regnskap@okospes.no
  4. Kasserer får tilsendt resultat-, balanse-, reskontro rapporter påfølgende måned.
  5. Kasserer skal legge frem månedsresultatet for gruppestyret og styret skal behandle resultatet opp mot budsjett.

26. november 2018 Sølvi Dahl

rutinene i pdf-format