Meny

Klubbhuset blir f.o.m. idag stengt for all ny møtevirksomhet, og vi oppfordrer alle som allerede har reservert rom om flytte møtene sine til Teams el.lign. Nedstengingen av hele klubbhuset gjelder i første omgang til 1.desember.

All reservasjon av lokaler og garderobe for grupper i Asker Skiklubb gjøres nå ved å sende e-post til kontoret@asker-skiklubb.no. Reserverte lokaler som ikke blir benyttet, og ikke kansellering blir meldt inn, kan bli belastet med et straffegebyr.

Klubbhuset er bemannet(men låst) mandag-fredag 8-16 og mandag-torsdag 17-21. Adm.delen av klubbhuset(Miljørommet og styrerommet) er fortsatt stengt for møtevirksomhet, mens Store og Lille sal, er åpen for begrenset bruk. Begge rom kan/må reserveres på vanlig måte. Utlånsnøkkel for lån/leie utenom bemannede tidspunkter, må eventuelt hentes hos administrasjonen i kontortiden. Det er også laget klare retningslinjer for bruk av lokalene i henhold til gjeldende smittevernsbestemmelser. Disse bestemmelsen må følges for å bruke lokalene. "Overtredelse" vil medfølge automatisk fakturering av bruker.

ajax loader
{{bookingSchedule}}

Ressurser
{{room.roomName}}
{{hour}}
{{piece.details.facilityName}}, {{piece.details.roomName}}
({{piece.details.startTime}} - {{piece.details.endTime}})
Ressurser
{{hour}}
{{room.roomName}}
{{piece.details.facilityName}}, {{piece.details.roomName}}  ({{piece.details.startTime}} - {{piece.details.endTime}})
There are no facilities to show
{{cart.length}} aktiviteter
Fasilitet
Prissetting
{{booking.details.date}}

Fasilitet
{{booking.details.facilityName}}, {{booking.details.roomName}}

cart.time_interval;
{{booking.details.startTime}} - {{booking.details.endTime}}

Prissetting
Ikke-medlemmer

{{booking.details.price}} {{booking.details.currency}} nei

Conflict

Krever betalt medlemskap
{{booking.fromDate}} - {{booking.toDate}}
{{booking.price}} {{booking.currency}}
nei
NOK {{cartTotalPrice}}
nei
Vi har registrert følgende opplysninger om deg
ID: #{{userInfo.userId}}
{{userInfo.firstName}} {{userInfo.lastName}}

{{userInfo.address}},
{{userInfo.zipCode}} {{userInfo.city}}
{{userInfo.phone}}

{{userInfo.email}}

Fødselsdato
{{userInfo.date}}

Logg inn her dersom du er medlem.

Utleiepriser og retningslinjer for lån/leie av klubbhuset på Føyka f.o.m. 01.01.2020:

Føyka - utleie klubbhus

Pr time ukedag

Hel ukedag

Pr time       helg

Helg pr døgn

Fredag - søndag

Pr gang

Hel dag kl.    til kl.

Helg døgn kl. til kl.

Store sal m/kjøkken m.v.

Lille sal m/kjøkken m.v.

Miljørommet m/kjøkken m.v.

Styrerommet

Garderober

Ukedag:  mandag, tirsdag, onsdag, torsdag

Helg:      fredag, lørdag, søndag, helligdager

Retningslinjer:

Egne grupper låner lokaler på klubbhuset gratis til møter, klubbkvelder, treningssamlinger osv. for egne medlemmer.

Gruppene plikter å følge ryddeinstruksen.  Dersom gruppene ikke rydder etter seg, vil de motta en faktura på kr. 500,- til dekning av ekstern vask m.v.

Ved utleie av lokalene til eksterne leietakere, eller egne grupper som skal benytte lokalene til inntektsbringende eller kommersielle tiltak, leier både klubbens grupper, alliansepartner og eksterne til markedspris – se prisene i tabellen.

Som «inntektsbringende / kommersielle tiltak» for klubbens grupper regnes aktiviteter som betalingsaktiviteter når:

• betalingsaktiviteter med deltagere som ikke er medlem av Asker Skiklubb,
  • salg av utstyr/artikler mm som er ment å finansiere andre gruppeaktiviteter.