espenj 2017-11-23 15:18:26

Vestlia - utleieinfo

Utleie tid er fra kl. 15.00 utleiedag til 14.00 påfølgende dag hvis ikke annet er avtalt.

Ved utsendelse av faktura vil også utleieinformasjon med sjekkliste bli sendt pr. e-post.

Sjekklisten fylles ut og signeres av leietaker før avreise, og leveres sammen med nøkkel og parkeringsbevis etter endt leie.

Styret foretar kontroll  med hytta hver uke.

Utleiepriser f.o.m. 1.januar 2014

Offentlig/Privat næringsliv:

Leie av Vestlia koster      fra  kr. 3300,- pr døgn. Leie av Vestlia på dagtid  fra kr. 1700.-

Private arr:

Leie av Vestlia koster      fra kr. 1600,- pr døgn. Leie av Vestlia på dagtid fra kr.   800.-

Idrettslag/organisasjoner/skoler/barnehager: Leie av Vestlia koster      kr. 1600,- pr døgn.

Leie av Vestlia på dagtid kr.   800.-

Idrettsgruppene i Asker Skiklubb betaler ikke leie, bidrar med serveringsvakter 1-2 søndager gjennom vinteren.

Leie faktureres pr. e-post 2-4 uker før utleiedato, med 1 ukes betalingsfrist.

Avbestiller leietager senere enn 4 uker før leiedato må 50% av leiesum betales.

Nøkkel til hytta får du på "Føyka" Asker Skiklubbs Klubbhus, 2. etg. Åpningstider: hverdager kl 09.00 - 15.00 eller  etter nærmere avtale. Tlf kontoret: 66 76 11 00

Håper dere får en fin tid på Vestlia.

Med hilsen styret V/Svein Granerud

INSTRUKS TIL ANSVARSHAVENDE VED LEIE AV VESTLIA

1. l.  INFORMASJON (revidert 211s. 2013)

Utstyr:

• 35 løse madrasser til bruk hems og sovesal (minimum). Madrassene er merket med hvor de hører hjemme. (Maks 10 madrasser  på hemsen -  skal ikke  tas opp eller  ned)
  • Eget soverom  med 4 køyer.
  • Kjøkken med varmt/kaldt vann , komfyr ,oppvaskmaskin, 2 kjøleskap /fryser ,kokeutstyr, kopper/glass/bestikk/servise.
  • 2 garderober med tilhørende dusjer.
  • Toalettpapir til utedoen skal finnes på vaskerom. Der er også rengjøringsmidler og støvsuger.
    • Ved  til innepeis  / ovner finnes inne i uthus

2.  BRANNSIKKERHET

Brannvarslingsanlegget er internt, dvs. det er ikke tilknyttet Asker Brannvesen. Betjeningspanelet står i soverommet v/kjøkkenet. Les bruksanvisningen nøye.

• Brannslanger  er montert i gang mellom  kjøkken  og vaskerom.
  • Pulverapparater står på kjøkken og ved trapp til 2 etasje. (se også egen branninnstruks) Grill/bålplass utenfor på tunet må gjerne benyttes, men grillkull / ved til denne skal medbringes. Ha en bøtte med vann tilgjengelig.

3. BEHANDLING  AV HYTTE  OG INNBO.
  • Påse at kniv , tusj o.l. ikke benyttes til å skjære/ skrive på vegger , tak og innbo.
    • Unngå ommøblering av bord og stoler , om nødvendig gjør det på en skånsom måte. Ryddes i henhold  til "Vestlia:  Ryddeskjema.  Mat/drikke  skal ikke være på madrassrom
    • Bruk av ild  innendørs  skal begrenses  til peis og ovn.
      • Generelle  regler  utstedt av Asker Brannvesen  skal overholdes  ved bruk av utegrill.

Når du forlater hytta, så husk:

• Hytta  skal rengjøres.
    • Ta  med søppel  og kast det i conteiner  på Solli Gård.
    • Bær inn ved, Slukk alle lys, Lukk alle vinduer og dører ( også dører inne.)
      • I vinterhalvåret skal ovner og gulvvarme settes på l.
      • Bruk sjekkliste, og sett inn i perm.
        • Har du, dere ødelagt noe så noter det på baksiden av sjekklisten

Husk at de som kommer etter dere skal møte en trivelig hytte!

• Ved bruk av 2. etasje som soverom, bør ikke flere enn 10 personer sove der. Hvis barn under 10 år benytter 2. etasje bør en voksen sove sammen med disse.
  • Ved hærverk, er de som leier økonomisk ansvarlig!

1. ANKOMST  l PARKERING

Det ertillatt og parkere 2. biler ved  reservert  plass på utsiden  av Solli  gård  .

Parkeringsbevis utleveres sammen  med  hyttenøkkel.  P-beviset  skal ligge synlig i bilvinduet.

Det er ikke lov og kjøre lenger enn til Solli gård. Eventuelle varer må bæres opp derfra. Husk at det drives egen  virksomhet  fra Solli, som ikke skal  hindres av brukerne av Vestlia

Øvrige  biler  må parkere på den store  utfarts P-plassen   nedfor gården.

I skisesongen  må ski benyttes opp til Vestlia.

1. KONTAKTPERSONER

Nestformann Vestliastyre:                Svein Granerud   tlf. sms 48270380

Utleie:   Kontoret "Føyka"                 vestlia@asker-skiklubb.no  66761100

Fyll ut sjekk skjemaet og sett det i permen på kjøkknet før dere for/ater hytta . Umiddelbare behov meddeles  sammen  med nøkkelretur