espenj 2017-11-23 15:18:26

Vestlia - utleieinfo

Utleie tid er fra kl. 15.00 utleiedag til 14.00 påfølgende dag hvis ikke annet er avtalt.

Ved utsendelse av faktura vil også utleieinformasjon med sjekkliste bli sendt pr. e-post.

Sjekklisten fylles ut og signeres av leietaker før avreise, og leveres sammen med nøkkel og parkeringsbevis etter endt leie.

Styret foretar kontroll  med hytta hver uke.

Utleiepriser f.o.m. 1.januar 2014

Offentlig/Privat næringsliv:

Leie av Vestlia koster      fra  kr. 3300,- pr døgn. Leie av Vestlia på dagtid  fra kr. 1700.-

Private arr:

Leie av Vestlia koster      fra kr. 1800,- pr døgn. Leie av Vestlia på dagtid fra kr.   800.-

Idrettslag/organisasjoner/skoler/barnehager: Leie av Vestlia koster      kr. 1800,- pr døgn.

Leie av Vestlia på dagtid kr.   800.-

Idrettsgruppene i Asker Skiklubb betaler ikke leie, bidrar med serveringsvakter 1-2 søndager gjennom vinteren.

Leie faktureres pr. e-post 2-4 uker før utleiedato, med 1 ukes betalingsfrist.

Avbestiller leietager senere enn 4 uker før leiedato må 50% av leiesum betales.

Nøkkel til hytta får du på "Føyka" Asker Skiklubbs Klubbhus, 2. etg. Åpningstider: hverdager kl 09.00 - 15.00 eller  etter nærmere avtale. Tlf kontoret: 66 76 11 00

Håper dere får en fin tid på Vestlia.

Med hilsen styret V/Svein Granerud

Hei til deg som ønsker/vurderer å overnatte på Vestlia

Vestlia er Asker Skiklubbs egen klubbhytte, en trivelig hytte som brukes av klubben, men som også leies ut til barnehager, skoleklasser, næringslivet, leirskoler, familier på tur og ikke minst til alle idrettsgruppene i Skiklubben.

Viktig informasjon:

Når er hytta ledig? www.asker-skiklubb.no

Ta kontakt med Asker Skiklubb, Espen Jahren, tlf. 66761100 / vestlia@asker-skiklubb.no

Hyttenøkler, parkeringskort

Utgangspunktet er Solli Gård, Solliveien 158.  Her disponerer Asker Skiklubb to parkeringsbevis til to plasser reservert for Skiklubben.  Parkeringsbevis og hyttenøkler hentes på klubbhuset på Føyka alle dager mellom kl. 09.00 – kl. 15.00 eller avtal direkte. Er det flere biler, må disse parkeres på den store utfarts P-plassen nedenfor gården.

Hvordan kommer vi til Vestlia fra Solli?

Det er ca. 700 – 800 meter fra Solli gård og inn til hytta.  Dette er for det meste lysløype – godt preparert og greit å gå på ski /bena.  Men husk alt dere tar med på bæres fra parkeringen.

Hva inneholder hytta:

• Serveringsrom med salgs-/serveringsdisk, gulvvarme og klebersteinsovn.  Her kan 15 – 20 personer spise.
  • Peisestua – peis og bord/benker.  Her kan 20 – 70 personer spise.
  • Sovesal – Her er det plass til 25 - 30 løse madrasser
  • Sovehems – Her ligger er det 10 løse madrasser(maks antall)
  • Soverom – Det er to køyesenger med plass til 4 personer
  • Dusj – Det er to dusjrom i kjelleren, med tre dusjhoder i hver
  • Garderober – det er to garderober med benker og knagger
  • Vaskerom – lang vask med speil og tørkemuligheter.

Hva følger med:

• 35 løse madrasser til bruk på hems og i sovesal.  Madrassene er merket med hvor de hører hjemme (NB ikke flytt madrassene som er merket hems)
  • Alt av vaskemidler, kjøkkenhåndklær, toalettpapir m.v. er på Vestlia (du finner det på vaskerommet og i kjøkkenet)
  • 2 kjøleskap, 4 platers komfyr med varmluft, vannkoker, kaffetraktere med filter, vaffeljern, glass- og dekketøy til ca. 70 personer, oppvaskmaskin m.v.

På tunet:

• Utedo med 4 separate doer
  • Vedskjul med ved til fri bruk inne i hytta (ikke bål ute)
  • En murt utegrill og flyttbar tønnegrill.  Grillkull må medbringes.

Brannsikkerhet (Se også egen instruks:

Brannvarslingsanlegget er internt, dvs. det er ikke tilknyttet Asker Brannvesen.  Betjeningspanelet står i soverommet v/kjøkkenet.  Les bruksanvisningen nøye.

Brannslanger er montert i gang mellom kjøkken og vaskerom

Pulverapparater står på kjøkken og ved trapp til 2. etasje.

Ved avreise:

Regel nr. 1 Behandle hytta som din egen / tenk på at de som kommer etter dere skal møte en ryddig, ren og hyggelig hytte.  Dette må du huske på:

Behandling av hytte og innbo:

• Påse av kniv, tusj o.l. ikke benyttes til å skjære / skrive på vegger, tak og innbo.
  • Unngå ommøblering av bord og stoler, om nødvendig gjør det på en skånsom måte
  • Ryddes i henhold til «Vestlia: Ryddeskjema.  Mat og Drikke skal ikke være på madrassrom
  • Bruk av ild innendørs skal begrenses til peis og ovn
  • Generelle regler utstedt av Asker Brannvesen skal overholdes ved bruk av utegrill

Når du forlater hytta, så husk:

• Hytta skal rengjøres
  • Ta med søppel og kast i container på Solli Gård
  • Bær inn ved, slukk alle lys, lukk alle vinduer og dører (også dører inne).
  • I vinterhalvåret skal ovner og gulvvarme settes på 1
  • Bruk sjekkliste som leveres på Føyka sammen med nøklene.
  • Har du, dere ødelagt noe så noter det på baksiden av sjekklisten.

NB    Ved bruk av 2. etasje som soverom, skal ikke flere enn 10 personer sove der.  Hvis barn under 10 år benytter 2. etasjen, skal en voksen sove sammen med dem.

NB    Ved hærverk/ødeleggelser, er de som leier økonomisk ansvarlig!

Vestliastyret Februar 2018 Svein Granerud 48270380.