Om SalVILL

Trening fra og med 4.september 2017:

Borgen Ungdomsskole, gymsalen,
Mandager kl. 17.50 – kl. 19.00

Asker Skiklubb – Idrettsglede – har trening i sal for personer med utviklingshemning og/eller nedsatt funksjonsevne.

Alle deltar på sin måte ut fra egne forutsetninger. Det viktigste med treningen er bevegelsesglede og fellesskap. Øvelsene er enkle og funksjonelle. Musikken er fengende og variert.

Vi trener kondisjon, styrke, kroppsbevissthet og balanse. Aktiviteten er for alle aldre.

Aktiviteten er delt inn i 2 semestre; fra september til jul og fra januar til juni. Pris pr. semester er kr. 750,-, i tillegg til Årsmedlemskap i Asker Skiklubb(kr. 350,- t.o.m. 25 år og 500,- for eldre).

Ledsagere deltar gratis og oppfordres til å være med.

Husk treningstøy, innesko og vannflaske!

Noe du lurer på??? ta kontakt med:
HVEM ER HVA: SalVILL

Leder / trener