Kristina Nordang 2019-04-06 09:10:02

Grunnkurs Hav 2019

Påmelding, trykk på linken under;

Velkommen til grunnkurs hav i vakre omgivelser i Asker. Vi holder til rett ved siden av Holmen Fjordhotell og har en vakker skjærgård rett utenfor brygga.

Instruktørene på Grunnkurs hav i Asker kajakk klubb er erfarne padlere og kjentmenn/kvinner og innehar stor kompetanse og padleferdigheter.

Kurset går over 2 dager 17. og 18. august fra 09.00-17.00 begge dager.

Det vil være mulighet for å låne kajakk/utstyr med et tillegg til kursavgiften. Det er egen pris for medlemmer av Asker Kajakk-klubb.

Etter endt kurs har du vært gjennom praktiske øvelser, lært å bruke kajakk, åre, trekk og vest. I tillegg vil du være kjent med enkle sikkerhetsrutiner og øvelser, samt hvordan effektivt manøvrere kajakken. Gjennomført kurs gir Våttkort fra Norges Padleforbund, som ofte er en forutsetting for å delta på organiserte turer, leie kajakker og for å følge våttkortstigen videre.

Ta kontakt med oss hvis det er noe du lurer på, eller bare for en motiverende prat.

Instruktører:

Odd Arne Løseth og Frode Bjørgan