Onsdagsracet

Hver onsdag gjennom sesongen med start i slutten av april til litt ut i oktober har klubben treningsrace med start kl. 18.00 presis på vannet. Dette er en helt uformell konkurranse hvor alle kan delta uavhengig av alder, kajakktype osv. Løypen er på ca. 4 km med start ved klubbhuset, deretter inn Leangen runder bøyen nesten innerst i bukten og deretter retur til klubbuset.

Vi oppfordrer så mange som mulig til å delta. Dette er ment som et lavterskel arrangement og vi håper ingen skal være redd for å delta for første gang. Sees vi på vannet i sommersesongen hver onsdag? (eller i det minste de onsdagene du har anledning til å delta)
Eventuelle spørsmål kan rettes til Rune Aaby e-mail: rune@asker-skiklubb.no For å kunne delta i finalen må man ha padlet minst 5 ganger i samme klasse som man ønsker å stille i finalen i samt padlet minst 2 ganger i samme klasse inneværende år for K1 (for lagbåt 2 ganger inneværende år samt minst 5 ganger for den individuelle deltaker).  Har man kvalifisert i flere klasser så er det raskeste klassen som blir kvalifisert i finalen.

Video fra onsdagsracet 30. april 2010

Rune Aaby 2016-05-29 14:38:38

Resultater

Resultater i vedlagte fil