obrynestad 2018-04-04 20:24:51

VELKOMMEN TIL TUR- OG HAVPADLING!

Fler og fler ser idag gleden ved havpadling, medlemskapet i klubben øker og mange skaffer seg sin egen havkajakk, noen har sogar flere.

Havpadling spenner over alt fra en stille tur i Indre Oslofjord til utfordrende turer i opprørt hav langs norskekysten. Klubben har medlemmer i hele spekteret. Men de fleste av oss ligger sånn midt i.

Vi ønsker å skape et felles miljø for sikker padling uansett nivå hvor gleden og naturopplevelsen på havet står i sentrum.

Via nettsidene, i terminlisten, kallenderen og på facebok legger vi ut fortløpende informasjon om turer, kurs og samlinger.

Vi har alle vært nybegynnere og vi har alle fortsatt noe å lære av hverandre. Terskelen for deltagelse skal være lav. Vi ønsker å inspirere til gleden ved og lysten til å øke ditt ferdighetsnivå ved felles turer og kurs.

Turer:  Vi prøver å gi et tilbud på flere ferdighetsnivåer.
Kurs:  Holdes i tråd med padleforbundets kursstige, samt egne ferdighetskurs/turer.
Samlinger: Både ved turløp og havsamlinger vil vi prøve å legge ut info og oppfordre til fellesskap fra klubben.

Har du spørsmål eller idéer til turer og kurs, ta kontakt med meg eller en av de andre i vår ressursgruppe:

Jan Theien        oppmann hav  tlf 97114594     jan.theien@getmail.no
Odd Arne Løseth                         99798321
Bent Enoksen                             91392772
Michal Cermak                            98810841
Cathrine Thaulow                        91162994
Jon Espen Iversen                       92251787

Havsamlinger det kan være aktuellt å delta på i 2018:

Kanaltur Haldenvassdraget     26-27/5   Arr. Halden padleklubb
Storesand  Hvaler                   8-10/6         Fredrikstad kajakklubb
Stokkøya Sør Trøndelag           8-12/8         https://qajaqtreff.wordpress.com
Bølgefestivalen/Nevlunghavn   12-14/10      Eian Fritid

Det er en økt aktivitet med samlinger over hele landet. Har man lyst og tid til å reise, bli kjent med andre miljøer og natur er dette en god anledning. Følg gjerne med på padleforbundets terminliste eller lokale klubbers nettside, legg det ut på vår tur-facebokside, kanskje blir flere inspirert!