frodebjorgan 2018-04-04 20:24:51

VELKOMMEN TIL TUR- OG HAVPADLING!

Fler og fler ser idag gleden ved havpadling, medlemskapet i klubben øker og mange skaffer seg sin egen havkajakk, noen har sogar flere.

Havpadling spenner over alt fra en stille tur i Indre Oslofjord til utfordrende turer i opprørt hav langs norskekysten. Klubben har medlemmer i hele spekteret.

Vi ønsker å skape et felles miljø for sikker padling uansett nivå hvor gleden og naturopplevelsen på havet står i sentrum.

Via nettsidene, i terminlisten, kalenderen og på Facebook legger vi ut informasjon om turer, kurs og samlinger i regi av Asker kajakklubb.

Vi har alle vært nybegynnere og vi har alle fortsatt noe å lære av hverandre, uansett hvor lenge vi har padlet. Terskelen for deltagelse skal være lav. Vi ønsker å inspirere til padleglede og motivasjon til å øke ditt ferdighetsnivå.

Turer:  Vi prøver å gi et tilbud på flere ferdighetsnivåer.
Kurs:  Holdes i tråd med padleforbundets kursstige, samt egne ferdighetskurs/turer.
Samlinger: Både ved turløp og havsamlinger vil vi prøve å legge ut info og oppfordre til fellesskap fra klubben.

Har du spørsmål eller idéer til turer og kurs, ta kontakt med meg eller en av de andre i vår ressursgruppe:

Aktivitetsledere/Turledere HAV

Frode Bjørgan Oppmann hav 99416622    frodebjorgan69@gmail.com

Steinar Karstensen              41655094
Kristina Nordang
Roy Nordstrøm
Jan Theien                            97114594
Odd Arne Løseth                  99798321
Bent Enoksen                       91392772
Cathrine Thaulow                  91162994
Jon Espen Iversen                 92251787

Det blir gratis grønlandsårekurs av Anders Thygesen og Jannie Heegaard for alle kajakkmedlemer som ønsker å forbedre seg på teknikk og bruken av åra 27 august 2020 kl 17.30. Kurset blir holdt utenfor klubblokalet. Mer info kommer på klubbkalenderen og hjemmesiden.

Havsamlinger det kan være aktuellt å delta på i 2020

Bølgefestivalen/Nevlunghavn   09-11 okt. 2020 Arrangør      Eian Fritid

Det vil holdes rullekurs og teknikk/redning inne på Risengasvømmehall høst/vinter 2020/21. Info kommer på kalender samt nettsiden.

Ønsker alle en riktig fin padlesesong.