Padleopplevelser i kø!

På lørdag var den store rekrutteringsdagen for kajakkgruppa: på skiklubbens dag på Føyka fikk man teste padlemaskin og på kajakkens dag ved klubbhuset kunne man prøve kajakk på vannet!

2018-09-02
obrynestad
På Føyka var det tendenser til kø for å prøve en av padlemaskinene. Mange visste ikke at Skiklubben faktisk har en kajakk-gruppe hvor man kan trene flattvannspadling for å etter hvert konkurrere med jevnaldrende fra andre klubber. Vår tidligere utøver Thor Kristian Øvergaard instruerte i padleteknikk og veiledet barna, sammen med Knut Øvergaard som bisto. Helga Brun "heiet fram padlerne"  som prøvde seg på rekordforsøk 50 meter. Det var populært. Vi hadde plommer med som premie.

På klubbanlegget ved Holmen fjordhotell arrangerte vi kajakkens dag i samarbeid med padleforbundet. Her fikk man prøve seg på klubbens utvalg av kajakker. De fleste forsøkte våre trygge og stødige havkajakker, mens andre våget seg på noen av de smalere og raskere variantene. Heldigvis er vanntempen bra fremdeles...! Og etterpå vanket det vafler og saft på brygga.

Takk til dugnadsgjengene for innsatsen!