Kajakkgruppas høsttur - Oslofjorden Rundt - fredag 21. til søndag 23. september

Bli med på årets høsttur som går til øyer her i indre Oslofjord, hvor vi skal padle og telte på noen av de fine nærområdene i vår skjærgård.

2018-09-11
Bent Enoksen

Vi møtes fredag 21. september på brygga i klubben kl. 17:00 (eller litt tidligere om du kan). Vi satser på effektiv/rask pakking slik at vi kommer oss av gårde og når over til Steilene før mørket faller for mye på, men ta med hodelykt for sikkerhetsskyld.

Endelig rutevalg legges på startdagen, men mest sannsynlig gjennom Middagsbukta, via sydspissen av Gåsøya, tangerer så Gåsungene og ankommer Steilene fra nord. Her kvelder vi og telter over til lørdag. Videre på lørdag går turen sørover på østsiden av fjorden via Langåra, Lågøya og sør til Håøya. Vi overnatter på Håøya - enten Bergholmen eller Håøybukta er gode alternativ. Her vil det være mulig med padlebesøk til Oscarsborg og fottur på Håøya. Søndag padler vi nordover på vestsiden av fjorden og tar med oss øyene på ferden tilbake mot klubben «i våre hjerter»! Vi bør være tilbake på brygga til ca. kl. 16.00

Forpleiningen er basert på at alle tar med egen mat og drikke til alle måltider.

Benytt anledningen til felles høsttur med mye hygge, flotte naturopplevelser, treffe hyggelige kjente eller nye padlevenner og få med deg mye godt «padleturpreik». Ta med ditt gode humør og bli med!

Frist for påmelding er onsdag 19.september.

Krav til deltakelse: Grunnkurs Hav eller tilsvarende. Ingen deltakeravgift.

Påmelding: via aktivitetskalenderen

Turledere, og om du har spørsmål: Bent Enoksen – 913 92 772 og Jan Theien – 9711 4594

Tanum, 8.9.18