Gratis Grønlandsåre kurs for medlemmer

Gratis Grønlandsåre kurs for medlemmer 27 aug. 2020 kl 17.30-20.30 på klubben. Pga smittevernsregler er det begrenset antall deltagere til maks 20 stk. Førstemann til mølla. Påmelding via kalenderen.

2020-08-06
frodebjorgan

Velkommen til en hyggelig kveld med fokus på bruk av grønlandsåren. Kurset er planlagt for alle de som har bygget åre selv på kurs, men også åpent for andre som er nysgjerrige. Mangler du ennå åre kan du kontakte kursholderen, da får du låne gratis. Vi går gjennom al basis padleteknikk med grønlandsåre: Framdriftstak, støttetak og styretak. Er man kledd for å bli våt kan vi ta støttetakene litt lenger og leke med rulle teknikker. ​Vi får hele to verdensklasse instruktører med oss på dette: Anders Thygesen og Jannie Heegaard reiser verden rundt og underviser i havkajakk og grønlandske teknikker. De kan svare på det meste, så kom og lær med oss.

Mvh Havgruppa