Årebyggekurs Grønlandsåre

Lag din egen Grønlandsåre i tre!
Kurs tirsdag 10. og torsdag 12. november 2020 kl 1730 - ca 2130.

2020-09-16
frodebjorgan

Som tidligere år arrangeres det årebyggekurs for klubbens medlemmer hos Kajakkspesialisten i Vestfossen i Øvre Eiker.
Tid;  Tirsdag 10/11 og torsdag 12/11, begge dager kl.17.30-21.30

Du har kanskje sett Grønlandsåre i bruk i sommer? Det er mange i klubben har deltatt på kurs tidligere og bygget sin egen åre i tre hos Anders Thygesen som driver firmaet Kajakkspesialisten. Åren er kjekk å ha som reserve på tur, eller for å variere padleteknikk. I tillegg til gleden av å ha laget din egen åre vil du få innblikk i kulturen og historien bak inuittenes bruk av tradisjonelle åretyper. Det er sosialt å delta på kurs, og en fin måte å bli kjent med andre medlemmer i klubben. Det krever ingen forkunnskaper for å delta, man får god veiledning underveis i hvordan man skal skape et ferdig resultat. Det oppfordres til å ta med spikkekniv og en blyant.

Dersom du har spørsmål om kurset, ta kontakt med Frode Bjørgan.

Anders ivaretar dagens smittevernregler i sine lokaler.

Påmeldingsfrist, innen 20.oktober.
Det er plass til 14 deltagere på kurset.
Påmelding til Frode Bjørgan på frodebjorgan69@gmail.com.
I mailen, legg inn følgende informasjon:

Navn, telefonnummer, e-post, åretype og ønsket årelengde (evt din høyde). Det er bindende påmelding og fakturering før kursstart.

Detaljert informasjon:  http://www.kajakkspesialisten.no/arer_veiledning.php

De aktuelle åretypene er;