Bassengtrening på Risenga svømmehall sesongen 2021-2022

Første gang søndag 7/11 kl 18-20, deretter hver 14. dag fram til jul.

Ny oppstart 16/1, og hver 14 dag fram til påske.

Nå er tiden inne til å finslipe teknikken eller å lære noe nytt fram mot neste sesong!

Det blir en liten intro med praktiske øvelser og instruksjon hver gang som alle kan klare/ha godt av før egentreningen starter. Vi trener kamerat- og egenredning, rulle og enkle padlerelaterte parøvelser, alle nivåer og kajakker tilgodesees, bare bli med, vi gleder oss!   Er det  interesse for det kan vi holde egne kurs  i rulle eller redning etter jul,  gi ev beskjed til undertegnede.

Du stiller frisk,  med egen kajakk (ev lån av klubbkajakk) og egnet utstyr, vasket og fri for rusk og rask, også inni lukene.   Man kjører selv, ev samkjøring  fra klubben anbefales. Oppmøte ved Risenga mellom 17.15 og 17.30. parkering ved Asker brannstasjon.

Husk påmelding via kalenderen i god tid!   Klubben sponser en del, hver enkelt betaler 150 kr pr gang.

ev spørsmål rettes til

Jan Theien

tlf. 97114594

Ps:  Parkeringsrestriksjoner på Risenga for tiden!

Møt opp allerede mellom 17.15-17.30 for avlessing, vi må parkere ved brannstasjonen etterpå og rusle tilbake. Det gir en ekstratid på ca 1/2 time.  Vi slipper fortsatt inn med kajakkene ca 17.50 og ønsker mest mulig bassengtid!!

2021-10-19
kristina