Oppdatert info om bruk av idrettsanlegg - Føyka (10. aug)
Asker kommune har åpnet for begrenset bruk av idrettsanlegg, og tillater regulert aktivitet i tråd med
nasjonale retningslinjer.
Nye retningslinjer for bruk av Friidrettsanlegget finner dere her
Oppdatert info må leses. Kun organisert klubbtrening på bestemte tider.

Aktivitet med fysisk nærkontakt er ikke tillatt.
Bruk av utstyr i kontakt med hender eller hode er ikke tillatt mellom personer.

Oppdatert informasjon pr. 10. august 2020:
Nasjonale smittevernregler gjelder.
- Maks 20 i treningsgrupper.
- For ordinære treninger anbefales det samling av maksimalt 20 personer i en gruppe. Flere slike grupper av maksimalt 20 personer kan samles dersom gruppene holdes adskilt, og de enkeltvis og samlet kan overholde smittevernrådene.
- For voksne gjelder avstandsanbefalingen om minst 1 meter mellom personer, også innad i gruppen. Dette gjelder både innendørs og utendørs.
- Barn og unge under 20 år kan unntas fra avstandsanbefalingen der det er nødvendig for normal utførelse av treningen. Det anbefales da minst mulig miksing mellom de faste gruppene. Unntaket gjelder ikke ved arrangementer.
- Dersom garderober/dusj benyttes skal kontaktpunkter vaskes/desinfiseres etter hver gruppe.
- Det er en person (gjerne trener/leder) som setter ut/tar inn og flytter utstyr, som bruker hansker. Utstyr vaskes/renses etter bruk.
- Husk – 1 meters kravet gjelder fortsatt på tribuner, i vrimleområder osv.»

I tillegg:
Grupper på 20 tolker AIR NIF dithen at gjelder inkludert trener og med faste grupper på 20.

Husk fullstendige lister med navn og mobil tlf.

Nyheter

Asker Skiklubbs årsmøte ble avviklet i tråd med smittevernsreglene i Store Sal onsdag 17. juni, etter at det ble utsatt fra 25.mars. Det ble et rolig årsmøte, hvor alle valg ble gjort enstemmig og regnskap og budsjett vedtatt på samme måte.

18.06.2020
- svein433a

På Asker Skiklubbs årsmøte 17. juni ble tre klubbmedlemmer hedret, gjennom utnevnelse av et livsvarig medlem, May Christoffersen, og klubbens diplom med sølvnål og krans ble gitt til Hedda Østberg Amundsen og Elisabeth Thon Rosvold.

18.06.2020
- svein433a

Onsdag 10. juni kom det første lasset med maskinkult til Føyka, og grunnarbeidene til permanente sandvolleyballbaner og sandhåndballbaner er i gang. Etterhvert skal også arbeidene med utvidelse av fotballbanene med en ny 7-bane i gang.
Grunnlaget for arbeidene er samarbeidsavtalen med Asker kommune hvor Skiklubben flytter volleyballbanene og innkjøring, for å gi rom for åpning av Drengsrudbekken og ny Kirkevei.
Sparebankstiftelsen DnB støtter prosjektene med nesten 1,1 millionkroner

10.06.2020
- svein433a

Ledig tid, men ikke mulighet til å handle?

Klubbens samarbeidspartner MAXBO ASKER holder normale åpningstider 07.00-20.00   (09.00-17.00 lør)
De tilbyr hjemkjøring av varer raskt -og vi har satt ytterligere opp rabatten til medlemmer av Asker Skiklubb!

- svein433a

Årets første utgave av klubbavisa er på vei hjem til alle medlemmer. Dette nummeret er et kombinasjonsnummer, med masse bilder og stoff fra en flott idrettsvinter, samt alle årsmeldinger for 2019. Tilsammen 72 sider.
Bruk klubbavisen til et godt mimreverktøy nå, mens all aktivitet er stengt ned.
Husk at årsmøtet ikke vil bli avholdt 25. mars, men på et senere tidspunkt.

- svein433a

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket