Solliparkering 2018-2019

Solliparkeringen er en viktig inntekstkilde for langrennsgruppa, og vaktene er obligatorisk dugnad for alle medlemmer av Asker Skiklubb Langrenn.
Parkeringsplassen på Solli eies av Asker kommune. Langrennsgruppa har avtale med kommunen om å utføre parkeringen. En hovedårsak til at vi er tilstede er dirigeringen av trafikken.

1.  Basert på erfaring fra i fjor har vi redusert litt på vaktlengdene, og ellers videreført opplegget med færre vakter for å kunne redusere antall dager med vakt. Viktig at vaktleder avklarer og bekrefter at vaktene har oppfattet oppgaven og stiller i god tid i forkant av helgen med vakt.

2.  Vi har i satt opp liste for hele sesongen, men tar forbehold om behov for evt justering basert på erfaringer (ref noe endret vaktlengder/bemanning)

3.  Minner om mulighet for å tjene penger som «ekstravakt». Det er sikkert mange som har stødige ungdom i huset som kan/ønsker å ta på seg ekstravakter for enkelt å tjene litt ekstra. Standard betaling pr vakt er økt fra 500 til 600 kr. Send tilbakemelding, så oppdaterer vi listen over tilgjengelige ekstravakter (foreløpig kun en bekreftede fra fjorårets liste og hun er kun tilgjengelig i jula siden hun har flyttet fra Asker)

4.  Vi ønsker i år å teste ut kontantløs betaling (dvs betaling kun med VIPPS). Avhengig av erfaringene fra de første helgene kan de vedlagte vakt instruksene derfor bli oppdatert og vesentlig forenklet i forhold til håndtering av billetter, oppgjør og overlevering av pengevesker/veksel  for resten av sesongen.

Det er allerede godt skiføre på Solli - forhåpentligvis holder det seg, og første vakt helg i år er førstkommende helg 15-16 desember.
Vil beklage at denne mailen kommer ut litt sent, men det en stor kabal å få listene riktige og mye stress og gjøremål før jul.

Vaktinstruks

Du finner her to instrukser:
1. Vaktinstruks for VAKTLAGET
Dette er instruks alle på vaktlaget må lese og kjenne til vedrørende gjennomføring av selve vakten.

2. Vaktinstruks for VAKTLEDER
Dette er instruks for vaktleder (og vakt 3 som overtar vaktlederansvaret del 2 av dagen) som må leses.