11-12 år

Langrennstreningen for 11-12 års gruppa (dvs barn født i 2006 og 2007)

Det blir trening hver tirsdag og torsdag kl 1800-1930. Møt i god tid.

 

Trening uke 46

Tirsdag

Barmarkstrening Solvang, joggesko og refleksvest. 18:00-19:30

Torsdag

Barmarkstrening Solvang, korte klassisk staver, joggesko og refleksvest. 18:00-19:30

 

Geilo Samling, 1. - 3. desember

 

Barmarkstreningen (torsdager)

Barmarkstreningen foregår stort sett i nærområdet ut fra Solvang skole. Vanlig treningstøy og joggesko er det som behøves + noen ganger litt korte klassisk staver. Noen treninger vil også være ut fra Semsvannet + noen i Vardåsen.

Rulleskitreningen (tirsdager)

Rulleskitreningen vil foregå på rulleskibanen på Føyka. Her vil vi ha fokus på å bli trygge på rulleski, bremsetrening, unnamanøver, balanse og teknikk. Nødvendig utstyr i tillegg til rulleski er; skøytestaver, skisko, hjelm, hansker, briller (beskytter bla mot evt staver i øynene) og refleksvest. 11-12 års gruppa har ca 15 par rulleski som vi vil låne ut til de som ikke har rulleski. Blir det for få ski får vi bytte på (sist sesong passet det bra). Det er mange som ikke har prøvd rulleski før og det tar vi høyde for når vi gjennomfører treningene. 

Rulleski: vi anbefaler junior skøyteski. Ikke kombi (vanskelig å skøyte med) eller seniorski (de er for tunge). Gruppa har de røde Swenor junior skiene. Andre typer junior skøyteski er nok like bra.

Staver: bruk skøytestavene som du bruker om vinteren med rulleskipigg, piggen skal peke «fremover».

Støvler: samme som for vinteren, anbefaler Kombistøvler.

NB! Husk refleksvest med tydelig skrevet navn på ryggen. Dette er viktig også nå i starten av sesongen, slik at vi trenere lærer navnene raskt.

 

Vi sees snart

Vel møtt!!

Dersom du har spørsmål, kontakt Øystein Rastad på mail: oystein.rastad@gmail.com eller på telefon 99 700 264