Terje Kollien 2017-11-24 12:35:34

Tøffest uten fluor

Asker Skiklubb støtter "Tøffest uten fluor"-kampanjen og oppfordrer alle til å bruke glidprodukter uten fluor!

Tidligere har angrennsgruppa, ved leder Live Korsvold, har signert et brev til støtte for kampanjen.

På bakgrunn av Norges Skiforbunds fluorforbud i alderbestemte klasser har alle langrennsklubbene i Asker og Bærum gått sammen og laget en felles verdiplattform.

Dette er et meget positivt felles initiativ til fremme for sunn langrenns idrett - noe Asker Skiklubb langrennsgruppe er veldig stolte av.

Åpenhet, enkelthet og fellesskap skal prege treninger og arrangement - der målet følger Skiforbundets visjon; Mange, gode og glade skiløpere!

Vi oppfordrer samtidig langrennsklubber i resten av landet til å dele langrennsklubbenes verdiplattform!

For mer informasjon om "Tøffest uten fluor", og hvem som støtter aksjonene, se her