Oppdatert info om bruk av idrettsanlegg - Føyka (10. aug)
Asker kommune har åpnet for begrenset bruk av idrettsanlegg, og tillater regulert aktivitet i tråd med
nasjonale retningslinjer.
Nye retningslinjer for bruk av Friidrettsanlegget finner dere her
Oppdatert info må leses. Kun organisert klubbtrening på bestemte tider.

Aktivitet med fysisk nærkontakt er ikke tillatt.
Bruk av utstyr i kontakt med hender eller hode er ikke tillatt mellom personer.

Oppdatert informasjon pr. 10. august 2020:
Nasjonale smittevernregler gjelder.
- Maks 20 i treningsgrupper.
- For ordinære treninger anbefales det samling av maksimalt 20 personer i en gruppe. Flere slike grupper av maksimalt 20 personer kan samles dersom gruppene holdes adskilt, og de enkeltvis og samlet kan overholde smittevernrådene.
- For voksne gjelder avstandsanbefalingen om minst 1 meter mellom personer, også innad i gruppen. Dette gjelder både innendørs og utendørs.
- Barn og unge under 20 år kan unntas fra avstandsanbefalingen der det er nødvendig for normal utførelse av treningen. Det anbefales da minst mulig miksing mellom de faste gruppene. Unntaket gjelder ikke ved arrangementer.
- Dersom garderober/dusj benyttes skal kontaktpunkter vaskes/desinfiseres etter hver gruppe.
- Det er en person (gjerne trener/leder) som setter ut/tar inn og flytter utstyr, som bruker hansker. Utstyr vaskes/renses etter bruk.
- Husk – 1 meters kravet gjelder fortsatt på tribuner, i vrimleområder osv.»

I tillegg:
Grupper på 20 tolker AIR NIF dithen at gjelder inkludert trener og med faste grupper på 20.

Husk fullstendige lister med navn og mobil tlf.

Nyheter

Asker Skiklubb deler ut et utgiftsdekkende stipend, til uøvere som er på et høyt nasjonalt nivå, men som likevel har høye utgifter til å drive sin idrett.

18.06.2020
- svein433a

Det er nå mulig å søke om Idrettsstipend fra Asker Kommune. Søknadsfrist er 1.mai.

23.03.2020
- espenj

Ledig tid, men ikke mulighet til å handle?

Klubbens samarbeidspartner MAXBO ASKER holder normale åpningstider 07.00-20.00   (09.00-17.00 lør)
De tilbyr hjemkjøring av varer raskt -og vi har satt ytterligere opp rabatten til medlemmer av Asker Skiklubb!

- svein433a

Årets første utgave av klubbavisa er på vei hjem til alle medlemmer. Dette nummeret er et kombinasjonsnummer, med masse bilder og stoff fra en flott idrettsvinter, samt alle årsmeldinger for 2019. Tilsammen 72 sider.
Bruk klubbavisen til et godt mimreverktøy nå, mens all aktivitet er stengt ned.
Husk at årsmøtet ikke vil bli avholdt 25. mars, men på et senere tidspunkt.

- svein433a

All aktivitet i form av treninger, kamper og andre arrangementer i regi av Asker Skiklubb stanses inntil videre. Det vil si at klubbhus og garderober stenges og at det ikke vil foregå treninger i noen av gruppene.
Idrettsanleggene på Føyka er stengt for alle former for egenorganisert aktivitet.

12.03.2020