Oppdatert info om bruk av idrettsanlegg (3.april 20:00)

Asker kommune opphever full stengning av idrettsanlegg, og tillater regulert aktivitet i tråd med nasjonale retningslinjer.

Nye retningslinjer for bruk av Friidrettsanlegget finner dere her
Oppdatert info må leses. Utdrag av regler:

Aktivitet kan foregå i grupper på inntil fem personer.
Det skal holdes avstand på minimum to meter mellom deltagerne i aktiviteten til enhver tid.
I all aktivitet for barn og unge skal det være voksenpersoner over 18 år til stede, to voksne per fem barn.
Aktivitet med fysisk nærkontakt er ikke tillatt.
Bruk av utstyr i kontakt med hender eller hode er ikke tillatt mellom personer.
Dersom anlegget driftes av idrettslag, skal aktivitet baseres på timeplan utarbeidet av idrettslaget.

På fotballbaner gjelder følgende begrensninger på antall i samtidig aktivitet:
  • 11’er-baner: maks fire grupper på fem personer
  • 7’er-baner: maks to grupper på fem personer
  • Ballbinger: maks en gruppe på fem personer
  • Hver gruppe på fem må holde seg innenfor et avgrenset område.

Nyheter

Nestlè-lekene arrangeres på Føyka i uke 32, etter samme konsept som sommeridrettsskolen 2019

05.03.2020
- espenj

Det er nå mulig å søke om Idrettsstipend fra Asker Kommune. Søknadsfrist er 1.mai.

23.03.2020
- espenj

Ledig tid, men ikke mulighet til å handle?

Klubbens samarbeidspartner MAXBO ASKER holder normale åpningstider 07.00-20.00   (09.00-17.00 lør)
De tilbyr hjemkjøring av varer raskt -og vi har satt ytterligere opp rabatten til medlemmer av Asker Skiklubb!

- svein433a

Årets første utgave av klubbavisa er på vei hjem til alle medlemmer. Dette nummeret er et kombinasjonsnummer, med masse bilder og stoff fra en flott idrettsvinter, samt alle årsmeldinger for 2019. Tilsammen 72 sider.
Bruk klubbavisen til et godt mimreverktøy nå, mens all aktivitet er stengt ned.
Husk at årsmøtet ikke vil bli avholdt 25. mars, men på et senere tidspunkt.

- svein433a

All aktivitet i form av treninger, kamper og andre arrangementer i regi av Asker Skiklubb stanses inntil videre. Det vil si at klubbhus og garderober stenges og at det ikke vil foregå treninger i noen av gruppene.
Idrettsanleggene på Føyka er stengt for alle former for egenorganisert aktivitet.

12.03.2020