Nyheter

Lars Hammernes Leopold gikk inn til tre medaljer i junior-NM i skiskyting i Holmenkollen i helgen, to bronse individuelt og sølv i stafett!

30.01.2017
- Svein Granerud

Asker Skiklubbs gode samarbeidspartner, siden 2004, DnB Asker har forlenget sin samarbeidsavtale med klubben.

26.01.2017
- Svein Granerud

Rikke Hald Andersen kom inn som reserve på World Cup-stafetten i skiskyting i Antholz/Anterselva, og fikk med det sin debut på dette nivået. Absolutt godkjent, var NRK's kommentar.
Lørdag ble Kaia Wøien Nicolaisen beste norske med null bom og 9.plass.

22.01.2017
- Svein Granerud

Nok en Askersprint ble arrangert i Holmenkollen tirsdag 17. januar.  Tross dieselforbud i Oslo kom de aller fleste fram i tide og rennet ble gjennomført på plan!  Takk til alle som var med å bidra til en flott vinterkveld med glade barn og ungdommer.

18.01.2017
- helgeu

Kaia Wøien Nicolaisen er av Norges skiskytterforbund uttatt til VM i Hochfilzen i Østerrike 9-19. februar. Samtidig er Rikke Hald Andersen satt opp som reserve til EM 25-29. januar.
Vi gratulerer med uttaket!

16.01.2017