Nyheter

Asker Skiklubb selger, sammen med vår samarbeidspartner Skagahøgdi, en stor og flott hyttetomt ved Gol, på toppen av Skagahødi skipark. Tomten ligger med ski in og ut til både langrennsløyper og alpinbakkene.
Asker Skiklubb får halvparten av salgssummen!

02.11.2018
- svein433a

Vellykket gjennomføring av AskerLøpet - Skogsløp som gikk av stabelen på Jordbru 24. oktober 2018.  Klikk for mer info og resultater

28.09.2018
- helgeu

Olav Aukan Stenersen vant M17 under under skiskytternes rulleski-NM i Drangedal søndag.
Det ble sølv til Truls Jorde i eldste junior. Sindre Jorde ble nummer fire i lørdagens sprint i senior. Fredag vant Simen Aaberg Skar skytekonkurransen!

23.09.2018
- svein433a

Nå er det åpnet for bestilling av håndplukkede ski fra Madshus, støvler og staver, samt en rekke SWIX-produkter på klubbens Explendo-nettbutikk.
Dette er et samarbeide mellom klubb, SWIX, Madshus og G-sport Asker. Siste dato 24.okt for skibestilling.

20.09.2018
- svein433a

Fredag 7. september ble det nye lyset i rulleskiløypa på Føyka tent, med moderne LED-lamper, til glede for Askers befolkning.
Arbeidet er finansiert av Asker kommunes nærmiljømidler, tildelt av Asker idrettsråd, med Skiklubben som prosjektgjennomfører.

07.09.2018
- Asker Skiklubb