Oppdatert info om bruk av idrettsanlegg - Føyka (30.april)
Asker kommune har åpnet for begrenset bruk av idrettsanlegg, og tillater regulert aktivitet i tråd med
nasjonale retningslinjer.
Nye retningslinjer for bruk av Friidrettsanlegget finner dere her
Oppdatert info må leses. Kun organisert klubbtrening på bestemte tider.

Aktivitet med fysisk nærkontakt er ikke tillatt.
Bruk av utstyr i kontakt med hender eller hode er ikke tillatt mellom personer.

Nyheter

Olav Aukan Stenersen vant M17 under under skiskytternes rulleski-NM i Drangedal søndag.
Det ble sølv til Truls Jorde i eldste junior. Sindre Jorde ble nummer fire i lørdagens sprint i senior. Fredag vant Simen Aaberg Skar skytekonkurransen!

23.09.2018
- svein433a

Nå er det åpnet for bestilling av håndplukkede ski fra Madshus, støvler og staver, samt en rekke SWIX-produkter på klubbens Explendo-nettbutikk.
Dette er et samarbeide mellom klubb, SWIX, Madshus og G-sport Asker. Siste dato 24.okt for skibestilling.

20.09.2018
- svein433a

Fredag 7. september ble det nye lyset i rulleskiløypa på Føyka tent, med moderne LED-lamper, til glede for Askers befolkning.
Arbeidet er finansiert av Asker kommunes nærmiljømidler, tildelt av Asker idrettsråd, med Skiklubben som prosjektgjennomfører.

07.09.2018
- Asker Skiklubb

Asker Skiklubbs gode samarbeidspartner MAXBO Asker skal endre profil, samt bytte logo. I den sammenhengen har de en 3 dagers prisfest 6-8. september!
Sjekk tilbudene under les mer!
Husk at du har medlemsfordeler hos MAXBO hele året!

05.09.2018
- svein433a

Turløpergruppa i skiklubben arrangerer motbakkeløpet Tveitersetra Opp torsdag 13. sept med fellesstart fra Semsvannet kl 1800. Dette er et løp på 3,3 km og med 200m stigning.

28.08.2018