Oppdatert info om bruk av idrettsanlegg - Føyka (30.april)
Asker kommune har åpnet for begrenset bruk av idrettsanlegg, og tillater regulert aktivitet i tråd med
nasjonale retningslinjer.
Nye retningslinjer for bruk av Friidrettsanlegget finner dere her

Oppdatert info må leses. Kun organisert klubbtrening på bestemte tider.

Aktivitet med fysisk nærkontakt er ikke tillatt.
Bruk av utstyr i kontakt med hender eller hode er ikke tillatt mellom personer.

Nyheter

Tradisjoenen tro inviterer Asker Skiklubb til sin egen dag på Føyka, hvor du kan møte representanter fra klubben/idrettene og teste ut nesten alt vi driver med.
Alt ligger til rette for en trivelig dag, med hyggelig værmelding.
Velkommen!

23.08.2018
- svein433a

Skiskyttergruppa i Asker Skiklubb slapp virkelig jubelen løs da klubben ble tildelt 100.000 kroner i form av innkjøp til tre nye geværer.

17.08.2018
- svein433a

Tirsdag 19. juni var det klart for årets utdeling av Asker Skiklubbstipendet, og tilsammen 55 utøvere mottok talent og toppidrettsstipend, enten som utgiftsstøtte, sko fra Scott, og/eller treningskort på SATS ELIXIA.

22.06.2018
- svein433a

Klubbens samarbeidspartner, Bjørknes, inviterer til åpen dag søndag 26, kl 13:00
Vil du ha en omvisning på skolen, snakke med rådgiver eller få en siste eksamensprepp?
Møt opp og la oss vise deg hva Bjørknes har å by på.

- svein433a

Asker Skiklubb har fått en gave på 200 000,- fra #sparebankstiftelsendnb øremerket til innkjøp av prepareringsutstyr for skiløyper, spesielt med tanke på Føyka.
Dette vil gi kvaliteten på tilbudet et helt nytt nivå, blant annet med sporsetting!