To stafettsølv i NM

Det ble sølvmedaljer i NM-stafettene i skiskyting torsdag 5. april til Oslo og Akershus, med Sindre Jorde (bildet) og Kaia Wøien Nikolaisen som sentrale løpere på de to lagene.
Vi gratulerer og ønsker lykke til med resten av mesterskapet.

2018-04-06
svein433a

Nedenforstående tekst er klippet fra skiskyttergruppas FB-side:

I dag kan vi gratulerer både Sindre Fjellheim Jorde og Kaia Wøien Nicolaisen med hvert sitt sølv på NM-stafetten.

Det er Sindres første NM-medalje i seniorklassen (men ikke den siste ;-) ). Sindre gikk førsteetappen på et herrelag der han som førsteårssenior var eldstemann (!) på laget. De ledet helt til siste skyting, der elitelagets Lars Helge Birkeland snek seg forbi. Likevel meget sterkt av Sindre & co. Bror Truls Fjellheim Jorde hadde også en god stafett, på OASSKs andrelag. Der gikk han veldig fort på tredjeetappen på et lag som til slutt endte på en sterk 7. plass.
I kvinneklassen ble det en skikkelig Asker-duell på andreetappe, der Kaia Wøien Nicolaisen gikk på OASSKs førstelag, Rikke Hald Andersen på kretsens andrelag. Der vekslet Kaja først, mens Rikke fulgte på andreplass bare 15 sekunder bak. En etappe senere var Kaias lag inne til sølv, mens Rikkes dessverre hadde ramlet ned til 10. plass.
M19-juniorene gikk den utsatte NC-sprinten (fra Voss) og der tok Lars Hammernes Leopold en ny pallplass. Han kjempet om seieren inn til stående. 2 bom der til tross - det endte med en sterk 3. plass. Samme plassering ligger Lars på sammenlagt i norgescupen foran helgens finaleløp.
For seniorene fortsetter helgen på Lillehammer med sprint fredag, jaktstart lørdag og fellesstart søndag.
Av Arne Knoph