Nå lyser det i rulleskiløypa

Fredag 7. september ble det nye lyset i rulleskiløypa på Føyka tent, med moderne LED-lamper, til glede for Askers befolkning.
Arbeidet er finansiert av Asker kommunes nærmiljømidler, tildelt av Asker idrettsråd, med Skiklubben som prosjektgjennomfører.

2018-09-07
Asker Skiklubb

Lyset er levert av Optime, og monteringen er utført av Asker elektriske. Trær som gkk opp i lampene og ledningen ble ryddet på dugnad av skiklubben og flere i nabolaget.

Det er den delen av lysløypa fra 1986 som er en del av rulleskiløypa som har fått nye lamper, samt ved tribunehuset. Hoppbakkene vil også få nytt lys. Når dette nå er i boks, vil prosjektering av arbeidet med å få reist nye stolper til et par utsatte steder i rulleskiløypa, og på øvre gress starte. Også dette finansiert av Asker kommunes nærmiljømidler.

-Dette er veldig gledlig, etter at det i flere år har vært uenighet om vedlikeholdet av dette nærmiljøanlegget for innbyggerne i Asker, så har vi nå fått et godt lys i den foreløpig eneste rulleskiløypa i Asker, til glede for hele Askers befolkning, sier prosjektleder Svein Granerud i en kommentar.