Infomøter om Føyka/Drengsrud-saken gjennomført

Styret har gjennomført to informasjons- og debattmøter om eventuell salg og flytting til Drengsrud og å bli på Føyka-alternativet.
Lenke til presentasjonen som ble holdt 22. august under les mer
Møtene trakk ca 150 personer.

2019-08-13
svein433a

Last ned filen (PDF) som skal presenteres på møtet via lenken nederst

Styrets presentasjon ble gjennomgått - og det ble fremlagt argumenter for og mot flytting.
Det ble fremsatt flere kritiske innlegg om økonomien, og kommunens driftsmodell for kunstgress ble forklart.

_

Medlemmene inviteres til  klubbmøte for å få informasjon om Føyka/Drengsrud saken i Store Sal på Føyka kl 19:00
- du kan velge om du vil komme torsdag 22. august eller mandag 26. august.
Møtene ble varslet i klubbavisen, men datoene er litt justert.
V
i anbefaler at klubbavisen, som kom ut rundt 5. juni, leses før møtet. Ligger fremme på klubbhuset, ved inngangsdøren, eller kan leses elektronisk her: https://askerskiklubb.klubbavis.no/

Saken pr dato vil bli presentert og det blir mulighet for å stille spørsmål og bidra med kommentarer. Fokus er Drengsrud (informasjon/økonomi/revidert avtale) og Føyka alternativet.