Rekruttkurs Skiskyting

HAR DU LYST Å BEGYNNE MED SKISKYTING?

2019-10-07
Håkon Hjorthøy

Vi i Asker skiskyting arrangerer rekruttkurs for nye potensielle skiskyttere høsten 2019. Liker du å gå på ski og kunne tenke deg nye utfordringer? Vi ønsker spreke barn født 2009 eller eldre velkommen.

Praktisk informasjon:
Kurset omfatter en teorikveld på Føyka 17. oktober, samt praktisk kurs på Jordbru skytebane i Bærum den påfølgende helgen, samt 5 mandager i perioden 28. oktober – 25. november. Etter fullført kurs kan begynne som aktiv skiskytter i klubben, og treningene vil fortsette på Jordbru på mandager. Klubben tilby utleie av våpen minimum det første året.

Kurset i perioden 17/10 – 25/11 koster 1000kr. I tillegg kommer våpenleie inkludert ammunisjon på 500kr. Kurset holdes av rutinerte utøvere og foreldre i skiskyttergruppa. Etter endt kurs må man bli medlem i Asker skiskyting for å delta på treninger, samt fornye våpenleien

Påmelding:
Påmelding gjøres ved å sende epost til
skiskyting@asker-skiklubb.no. Eposten må inneholde

barnets navn, fødselsdato, navn på foresatte, adresse og kontaktinformasjon, skiklubb man trener med i dag, og om man er links (hvis man vet dette).

Når man er påmeldt vil man få en bekreftelse fra klubben med betalingsinformasjon. Plassen på kurset er ikke bekreftet før kursavgift er betalt. Kursavgiften er ikke refunderbar. Vi har begrenset antall plasser og det er først til mølla prinsippet som gjelder.

Skiskyting er gøy og vi håper du har lyst til å være med oss på laget fremover.