Bestilling av klubbtøy, frist for neste bestillingsrunde er 28. oktober

Nettbutikken for kjøp av klubbtøy via er åpen!

2020-10-07
RagnvaldLier
Første frist for bestilling av vår nye klubbkolleksjon var 14. oktober, med levering ca 6 uker senere. Andre bestillingsrunde har frist 28. oktober med levering før jul, dersom det blir nok ordre til å sende til produksjon. På disse fellesbestillingene får vi 5% mer i rabatt enn vi vil få ved senere bestillinger eller ved kjøp av klubbtøy i butikken til Bull Ski- og Kajakk i Sandvika.

Klær som det ikke er tagget med "kun forhånd" kan byttes i butikken til Bull om størrelsen er feil. Bull vil også ha et utvalg av størrelser og modeller i butikk om man trenger noe utenom bestillingrundene.

NB! Husk at vi får mange gode tilbud hos Bull både på nett og i butikk. Alle i langrennsgruppa får 28% rabatt på ski, rulleski, staver, ski støvler og skismurning (de fleste merker). Vi får også gode priser på andre varer. Se mer her: https://bull-ski-kajakk.no/AskerSkiklubb