hakonhj 2019-11-05 20:53:28
Som følge av smitteøkningen etter nyttår i Oslo og omegn har byrådet i Oslo anbefalt at arrangement av den størrelsen som Askersprinten utgjør ikke arrangeres. Arrangørklubbene følger selvfølgelig de retningslinjer som kommer.

Det betyr at Askersprinten ikke blir arrangert 18/19-1 som planlagt.

Vi ønsker ikke å avlyse rennet og håper å få til samme arrangement noe senere i sesongen i henhold til de retningslinjer og anbefalinger som myndighetene gir. Det jobbes med avklaring av mulige datoer.

Blir det mulig å arrangere Askersprinten vil vi ta utgangspunkt i gjeldende planer slik de er presentert i invitasjon. Påmeldinger/ventelister slik de er idag vil danne grunnlag for oppsett av startlister for kommende renn, det vil ikke bli lagt opp til ny påmelding.

Mulig ny dato er 1 og 2 mars.

Vi beklager sterkt at vi tross alle smittevernstiltak planlagt ikke får til rennet som vi vet mange utøvere har sett frem til!

Link til påmelding JRhttps://forms.gle/pESThcPUwV2DVTPd7

Påmeldte rekrutt, J/G 11-16: Oversikt over påmeldte.pdf

Link til påmelding Rekrutt, J/G-> 16: https://forms.gle/UBKgKpD5wUJhLUfz6

Askersprinten planlegges arrangert i Holmenkollen 19.1.21 for 11-16 års klassene. Rekrutter går 18.1.19. Arrangementet vil bli gjennomført i henhold til gjeldende Covid-19 retningslinjer.

NB:  Rekrutter går mandag 18.1 i forkant av Jr renn. Andre grupper går tirsdag 19.1.

Da usikkerheten er stor denne sesongen er vi nødt til å gjøre en rekke endringer fra et normalår. Å arrangere et kveldsrenn i denne størrelsen krever mye fra klubbene og representerer en vesentlig økonomisk risiko ved avlysning. Vi strekker oss langt for å få til arrangement for utøverne og gjør hva vi kan får å få til et renn med god ramme. Arrangementet vil derfor i år ikke gå som et tradisjonelt kretsrenn, men som et klubbinitiativ med primær fokus på å faktisk få til arrangement i en krevende tid. Det betyr følgende endringer fra tidligere:

• Vi benytter et alternativ til EQ timing for administrasjon og tidtagning
  • Rennet vil gå som en sprintdistanse uten strafferunder med tidstillegg for bom, for å oppnå:
    • Reduksjon av funksjonærer
    • Behov for plassen strafferundene tar på stadion
    • Reduksjon av løpstid for å rekke flest mulig utøvere
  • Covid-19 tilpasninger (ikke utfyllende liste):
    • Rekrutter vil ikke ha innskyting – kun renn
    • Innskyting i 2 puljer – rennavvikling deles opp med pause mellom kohorter
    • Deltager premier utdeles ved målgang eller før start. Ingen pallpremier eller seremoni utover dette.
    • Ingen varmestue eller innendørs kafeteria
    • Ingen innendørs salgsboder
    • Begrensning på antall ledsagere og innskytere etc
    • Registrering av alle ledsagere
    • Så snart man har fått premie og levert startnummer plikter man å hente våpen og forlate stadion (ledsager med utøvere i flere aldersklasser kan avtale tilstedeværelse med rennledelse særskilt)
  • Vi kommer til å benytte en mer manuell tidtagningsløsning med noe større risiko for feil. Denne er tilpasset de økonomiske rammer som gjelder for et arrangement som potensielt avlyses på kort varsel.
  • NSSFs regelverk vil forøvrig gjelde for arrangementets gjennomføring.
  • Det jobbes for å få inntil 250 utøvere for rennet. Dette krever oppdeling i puljer etter gjeldende regler. Det vil kunne skje at påmeldte utøvere får melding om reduksjon av plasser ved behov for Covid-19 justeringer.
  • OASSK utøvere prioriteres ved antallsbegrensninger.
  • Påmelding er planlagt åpnet (egen link følger) 16 desember– i etterkant av Skiskytterforbundets oppdatering av Covid-19 retningslinjer som kommer 15.desember

Løypekart:

Startliste og skivefordeling innskyting (ny startliste med retting av noen brikkenr):

Laglederinnstruks:

AskerSprinten2020 - Laglederinnstruks.pdf

Invitasjon:

Invitasjon AskerSprinten 2021.pdf

Invitasjon AskerSprinten 2021 JR.pdf

21.10.2021
Rekruttkurs skiskyting uke 42 (21. 23. og 24. oktober 2021)

Solli skytebane

Håndball - Loppetassen for J/G - 6 og 7 år