helgeu 2016-04-13 00:16:34

Våre samarbeidspartnere

Asker skiklubb skiskyting takker våre samarbeidspartnere for viktige bidrag i sesongen 2015-17. Et samarbeid som gir viktig fundament for drift og satsing i vår gruppe.

også El-bil!

Snap Drive har mer enn 20 verksteder rundt omkring i landet. Kundene våre sier vi er best på service.  I 26 år har Snap Drive hjulpet nordmenn med å få bilen på veien, gjennom små og store bilreparasjoner. Vi tilbyr verkstedtjenester med kvalitet til forhåndsavtalte priser foretatt av dyktige fagfolk. Vi setter vår ære i å gjøre deg fornøyd og legger stor vekt på høy grad av tilgjengelighet på telefon og mail.

Våre verksteder har også en fysisk beliggenhet som skal gjøre det enklere for deg å oppsøke oss.

www.snapdrive.no

Industrifinans har vært en ledende aktør i det norske finansmarkedet siden slutten av åttitallet.

Kapitalforvaltning, direkte investeringer og finansiell rådgivning for velstående privatpersoner, institusjoner og stiftelser har alltid vært en bærebjelke i firmaets virksomhet.

Selskapet var en pionér i det norske markedet med å utvikle investeringer innen eiendom og private equity. Selskapet utviklet seg til å bli en av Norges ledende fondsforvaltere i begynnelsen av nittitallet, og startet tidlig med aktiv forvaltning for både private og institusjoner.

Som opprinnelig er Industrifinans eiet av de ansatte. Flere av Industrifinans’ tidligere partnere er aktive i driften, og selskapet har i dag mange av bransjens aller mest erfarne og kompetente mennesker innen forvaltning og finansiell rådgivning.

Industrifinans vil fortsatt ha en aktiv og ledende rolle i videreutviklingen av det norske forvaltnings- og rådgivingsmarkedet.

www.industrifinans.no

Summit er norsk importør av det eksklusive klesmerket Canada Goose.

Founded in a small warehouse in Toronto almost sixty years ago, Canada Goose has grown into one of the world's leading makers of luxury apparel.

www.summit.as

DNB er Norges største og et av Nordens største finanskonsern målt etter markedsverdi.

Med et komplett tilbud av finansielle tjenester, tilbyr vi blant annet lån, sparing, rådgivning, forsikring og pensjon for personkunder og bedriftskunder.

Gjennom bankkontorer over hele Norge, postkontorer, post i butikk, bank i butikk, telefonbank, nettbank, apper, mobiltjenester og internasjonale kontorer er vi tilstede der kunden er.

Internasjonalt har vi en lederposisjon innen shipping, energi, fiskeri og sjømat.

www.dnb.no

Hos G-Sport Asker, i Asker sentrum, tilbyr vi et bredt utvalg innen sportsutstyr generelt. Vår servicevennlige betjening står klar til å hjelpe deg!

Vår ekspertise: Vi er en fullsortiment sportsforretning, men innen ski og sykkel, sko og tekstiler, samt innen klubbservice tilbyr vi, takket være våre dyktige medarbeidere, en kompetanse som gir deg som kunde et enda bedre servicenivå.

www.gsport.no/butikker/g-sport-asker

Magne Landrø AS ble til i 1965 etter at offiseren Magne Landrø fikk kompaniskap i O.Moseng & Co med Oddvar Moseng. Moseng arbeidet som salgsmann, Landrø som børsemaker.

Gjennom år med gode agenturer og jevnlige utvidelser - fra O.Moseng & Co. til Magne Landrø AS - har bedriften i generasjoner forsynt norske skyttere og jegere med våpen og alt som hører til.

Vi har gått fra å være et beskjedent børsemakeri, til å bli en av innovatørene i bransjen. Foruten å være en av landets mest tradisjonsrike våpenforhandlere, er vi i dag en ledende totalleverandør innen våpen, jakt og friluft.

I våre trivelige lokaler i sentrum av Lillestrøm, har vi både butikk, lager og verksted.

www.landro.no

18.11.2017