Om turløpergruppa

Turløpergruppa er en selvstendig gruppe i Asker Skiklubb. Den organiserer rundt 100 medlemmer til trening og trim på ulike nivåer med utgansgspunkt i ski og løping. Endel av gruppas medlemmer er med på turrenn og turløp, men mange trener barre for å holder seg i form. Det legges avgjørende vekt på at trenings- og trim¬tilbudet skal passe for så mange som mulig, men også gi utfordringer til de som satser på skirenn og løp. En rekke aktiviteter ved siden av treningen bidrar til et godt miljø i Turløpergruppa.

Målsettingen

Målsettingen for Turløpergruppa er å aktivisere voksne mennesker til å drive mosjon og idrett, samt å skape fornøyde medlemmer gjennom treningsfellesskap og sosialt samvær. For mange er deltakelse i Birkebeinerarrangementene et mål for sesongen.

Målene våre er:

• å bli i så god form at en har glede av å stille opp i turløp, turritt eller turrenn selv om dette ikke er noen betingelse for å være med i turløpergruppa
  • å lære å trene litt mer systematisk enn å bare jogge seg en tur
  • å ha det gøy mens en trener og det sosiale miljøet betyr derfor mye for innsatsen og lysten til å holde seg i form

Ambisjonsnivå

MMedlemskapet er åpent for alle interesserte, så vel damer/jenter som herrer/gutter. Vi er ingen elitegruppe, men vi prøver å ivareta treningsbehovet for flere nivåer. Her finner du birkebeinere og vanlige mosjonister, skiløpere og løpere. Se mer informasjon under menyene Løping, Ski, Stavgang og Innetrening.
Noen av våre medlemmer løper på maraton, ultramaraton, Sentrumsløpet, Hytteplanmila etc. eller deltar på skikonkurranser som Wasaloppet, Vestergyllen, etc.
Mange deltar ikke på noen form for konkurranser.
Vi har per januar 2019 delt inn treningen i to grupper, A og B. A er for de best trente - gjerne de som løper et maraton på godt under 4 timer.

Turløpergruppe er aktive på Facebook

Du finner oss på nettadressen,

Desember

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket