Daglig leder Asker Skiklubb Fotball

Asker Skiklubb Fotball søker daglig leder i 30-50% stilling

2018-12-06
espenj

Asker Skiklubb Fotball søker deg som vil arbeide med utvikling av fotballen på Føyka. Vi er en stor gruppe som stadig vokser og har nå behov for en administrativ leder.

Asker Skiklubb Fotball søker daglig leder i 30-50% stilling

Fotballgruppa i Asker Skiklubb består i dag av barnefotball og kvinnefotball, samt et oldboyslag. Som et ledd i ny samarbeidsmodell mellom fotballklubbene i Asker kommune, opprettes det også en ungdomsavdeling for gutter i alderen 13 -16 år i Asker Skiklubb. Dette innebærer en stor vekst i fotballaktiviteten i klubben i årene som kommer. Vår fotballaktivitet tar utgangspunkt i «flest mulig – lengst mulig – best mulig» og vår ambisjon er at alle som ønsker å spille fotball skal få gode utviklingsmuligheter på sitt nivå i Asker Skiklubb.

I 2019 vil den nye ungdomsavdelingen bestå av spillere fra årgangene 2006, 2005 og 2003 med 5-6 seriepåmeldte lag. Antallet lag og spillere vil øke etter hvert som flere årganger fotballspillere kommer over i ungdomsfotballen.

Fotballgruppen har til nå vært drevet på frivillig basis. Nå trenger vi en administrativt ansatt som kan avlaste styret, og drive det daglige arbeidet. Derfor søker vi etter en initiativrik, engasjert og strukturert daglig leder som kan arbeide selvstendig, har forståelse og vilje til å forholde seg til klubbens verdigrunnlag og sportslige ambisjoner.

Arbeidsoppgavene vil være varierte og bære preg av løpende små og store oppgaver som blant annet: (listen er ikke uttømmende)

• Være klubbens FIKS-ansvarlig
  • Svare på løpende henvendelser fra foreldre, lagledere og trenere
  • Koordinering med kommunen og samarbeidende klubber
  • Bestilling og fordeling av materiell og utstyr til spillere og lagledelse
  • Drift av nettsider og andre digitale løsninger med nødvendig info for gruppens medlemmer
  • Enkle regnskapsoppgaver
  • Koordinering av banetider mellom lagene
  • Rekruttering av frivillige og nye spillere
  • Sammen med gruppestyreleder forberede gruppestyremøtene
  • Delta på gruppestyremøtene og klubbens sportsstyremøter (4 ganger pr år)
  • Være ansvarlig for gruppens deltagelse på arrangementer i klubben
  • Følge opp NFFs retningslinjer for kvalitetsklubber

Arbeid med prosjekter som kan sørge for inntjening til klubben, vil gi mulighet for en utvidelse av stillingsbrøken. Hvis vedkommende har trenerkompetanse og har mulighet til å ta på seg ansvar for trenere og fotballfaglige oppgaver, er mulighetene for stillingsutvidelse større.

Mulige endringer av stillingsbeskrivelse og utvidelse av stillingsbrøk er avhengig av hvordan tilbudet i klubben utvikler seg. Stillingen innebærer noe kveldsarbeid. Vedkommende kan ha fast arbeidsplass i klubbhuset på Føyka i Asker sammen med administrasjonen i Asker Skiklubb.

Stillingen er i utgangspunktet tenkt som en 30-50% stilling beregnet ut ifra en fulltidslønn på i størrelsesorden kr. 400.000 – kr. 520.000 kroner., blant annet avhengig av tidligere erfaring og resultater.

Tiltredelse: Snarest

Arbeidssted: Asker Skiklubbs klubbhus på Føyka, Kirkeveien 221, 1383 ASKER

Søknad med CV og vitnemål sendes styret i fotballgruppa på askfotball.formann@gmail.com, innen 10. januar 2019.

For spørsmål om stillingen, ta kontakt med formann i barnefotballgruppa:

Michael Riis Jacobsen tlf: 90983853

Eller Hanne Borgen Vassnes tlf: 92804658